Rekryteringsverktyg

Enkelt rekryteringsverktyg är ett måste för att hitta rätt kandidater och effektivisera rekryteringsprocessen. 

Ett enkelt rekryteringsverktyg och en helhetslösning

Med Användningsportals rekryteringsverktyg kan du enkelt skapa, annonsera och hantera jobbannonser, samla in ansökningar, boka intervjuer och följa upp processen.

 

 

 

 

 

 

Varför välja Ansökningsportal

 

Smarta funktioner

Portalen är fylld med massor av smarta funktioner som ska göra ditt arbete både smidigare och roligare.

Hantera allt själv

Självklart kan du sköta allting själv vad gäller bilder och information på både din egna ”sida” och i annonserna. Det är både enkelt att ladda upp och ha bra översikt över bilderna.

Kompetenser

I vårt system kan Ni välja önskade kompetenser för den utannonserade tjänsten och därefter få hjälp med förslag på kompetensbaserade intervjufrågor som tas fram automatiskt.

E-postmallar

Du kan skapa dina egna mallar till både det automatiska “Tack för din ansökan”-mailet samt olika mallar per status, på de olika annonstyperna.

Ett enkelt rekryteringsverktyg med smarta funktioner och smart design

bästa rekryteringsverktyget

Enkel hantering.

Hög säkerhet.

Med Användningsportals rekryteringverktyg kan du enkelt skapa, annonsera och hantera jobbannonser, samla in ansökningar, boka intervjuer och följa upp processen.

Vad gör vi?

Vi är dedikerade till att omdefiniera och förenkla rekryteringsprocessen. Genom att använda modern teknologi och strategisk innovation skapar vi skräddarsydda lösningar som accelererar talangjakten och automatiserar rutinuppgifter och formar framtidens arbetskraft.

k

Centrerade ansökningar

Lätt för både kandidater och administratörer att använda

Sök & filtrera

Hantera stora mängder information med enkla funktioner

Förvaring & säkerhetskopiering

Få säker åtkomst till information med enkla funktioner

Flera användare

Inkludera dina kollegor i processen med personliga användarkonton

Alla enheter

Ta emot och sortera ansökningar på alla enheter via webbläsaren

Hög säkerhet

Kryptering och GDPR-anpassad hantering av personuppgifter

Användarvänligt & Tidsbesparande

Ansökningsportal erbjuder ett heltäckande rekryteringsverktyg som är användarvänligt och tidsbesparande. Det ger dig möjlighet att söka efter de bästa kandidaterna bland tusentals ansökningar. Du kan även spara tid genom att automatisera vissa delar av processen, såsom att skicka ut inbjudningar till intervjuer eller meddelanden till kandidater som har ansökt om jobbet.

Du kan prova Ansökningsportals rekryteringverktyg gratis på https://www.ansokningsportal.se/prova-gratis/.  Du hittar mer information om hur du använder verktyget för att få det bästa resultatet från din rekryteringsprocess runt om på vår hemsida.

Om du letar efter ett heltäckande rekryteringsverktyg som är användarvänligt och tidsbesparande, se då inte längre än Ansökningsportal!

Att rekrytera rätt talanger är viktigt för alla företags framgång, och rekryteringsverktyg kan vara ett bra sätt att effektivisera processen. Med vårt verktyg kan arbetsgivare snabbt hitta och anställa den bästa kandidaten.

Ansökningsportal gör rekryteringsprocessen enkel. Vårt intuitiva användargränssnitt gör det möjligt för arbetsgivare att söka efter kandidater baserat på deras kriterier, inklusive utbildning, arbetslivserfarenhet och plats. Arbetsgivare kan också filtrera kandidater efter språkkunskaper eller önskad jobbtitel. Rekryteringsverktygen gör det dessutom möjligt för arbetsgivare att spåra de sökande med en instrumentpanel online som visar alla ansökningar enligt status (accepterad/avslagen).

Ansökningsportals verktyg hjälper också arbetsgivarna att begränsa sitt sökande efter idealiska kandidater ytterligare genom att ge användbara insikter om arbetsmarknaden, t.ex. lönetrender, som de kan använda i förhandlingar vid anställningserbjudanden. Dessutom ger vårt rekryteringsverktyg rekryterare tillgång till ett nätverk av branschexperter som kan hjälpa dem att identifiera potentiella talanger på hög nivå inom sitt intresseområde.

Med vårt tjänst får arbetsgivare ett omfattande stöd under hela rekryteringsprocessen – från första sökning till anställning och introduktion av nya medarbetare. Från att filtrera bort okvalificerade sökande till att effektivisera kommunikationen mellan dig och potentiella anställda gör rekryteringsverktyg det enklare än någonsin tidigare att hitta ditt drömteam! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss här! Följ oss gärna på socialamedier.

Säg hej!

Ni når oss enklast via telefon 0243-645 73 eller
e-post hej@ansokningsportal.se

Ni kan också skicka meddelande till oss via vårt

eller

Vår Youtube-kanal

Vår LinkedIn

Vår Facebook profil

GDPR

Plattformen

Nyheter & Inspiration

Nytt i portalen

Boka demo

Kontakta oss

Bygg ditt drömteam

Kompetensbaserad rekrytering

Moderna arbetskraften

Inspiration

Lite av allt