Investera smart

Ge oss 55 minuter
Få tusentals tillbaka

Boka en demo idag och upptäck hur du kan optimera din rekryteringsprocess och hitta de bästa kandidaterna snabbare än någonsin tidigare!

Vad gör vi?

Vi är dedikerade till att omdefiniera och förenkla rekryteringsprocessen. Genom att använda modern teknologi och strategisk innovation skapar vi skräddarsydda lösningar som accelererar talangjakten och automatiserar rutinuppgifter och formar framtidens arbetskraft.

k

Centrerade ansökningar

Lätt för både kandidater och administratörer att använda

Sök & filtrera

Hantera stora mängder information med enkla funktioner

Förvaring & säkerhetskopiering

Få säker åtkomst till information med enkla funktioner

Flera användare

Inkludera dina kollegor i processen med personliga användarkonton

Alla enheter

Ta emot och sortera ansökningar på alla enheter via webbläsaren

Hög säkerhet

Kryptering och GDPR-anpassad hantering av personuppgifter

Genererar nya idéer.

Löser stora problem

Utforska vårt rekryteringssystem och upplev framtiden av talanghantering. Klicka här för att komma igång och låt oss tillsammans forma er framtid!

Års erfarenhet

ANNONSER

HANTERADE ANSÖKNINGAR

Vad gör oss unika?

Vi är inte bara en leverantör, vi är er strategiska partner för att forma er framtid. Här är några anledningar till varför vår tjänst skiljer sig från mängden:

Mänsklig förståelse
Vi förstår att varje företag är unikt. Vår dedikerade team arbetar nära er för att förstå era specifika behov och utmaningar.

Teknologisk innovation
Vi investerar i det senaste inom rekryteringsteknologi för att säkerställa att ni alltid har tillgång till verktyg som driver er verksamhet framåt.

Resultatinriktad approach
Vår fokus ligger på att leverera konkreta resultat. Vi mäter vår framgång genom er framgång och strävar alltid efter att överträffa era förväntningar.

Djupgående lokalkännedom
Vi är mer än bara en leverantör. Vi är förankrade i samhället och har en unik insikt i den lokala arbetsmarknaden. Det gör oss till er perfekta partner för tillväxt.

Flexibilitet och anpassning
Våra lösningar är flexibla och anpassas efter era specifika behov. Vi är här för att underlätta er resa och säkerställa att ni når era mål.

Upptäck skillnaden med Ansökningsportal – där partnerskapet gör skillnaden. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan ta er verksamhet till nästa nivå.

Ord Från våra kunder

Upptäck vad våra kunder säger om sin erfarenhet med vår Ansökningsportal och hur den har förändrat deras rekryteringsprocess.

“Vi har använt oss av Ansökningsportal i snart 11 år och varit väldigt nöjda, framför allt för deras snabba service. Vid årsskiftet lanserades deras nya ansökningsportal och vi som har varit kunder länge har även fått varit med och gett feedback och önskemål på nya verktyget både före och efter lansering. De är lyhörda och det har varit väldigt uppskattat, att de lyssnar på oss som använder deras verktyg rent praktiskt i vardagen. Verktyget är enkelt och användarvänligt. Jag som jobbar i verktyget mycket uppskattar att du enkelt kan få en överblicksbild bland både annonser och ansökningar och snabbt sortera och filtrera bland ansökningarna för att underlätta ditt arbete. Att kunna förbereda e-postmallar som du snabbt skickar ut till en vald grupp (t.ex ’Ej intressanta’) är något jag också gillar skarpt.”

Elin Erkers

HR-generalist, AB Stora Tunabyggen

“Sedan några år använder vi Ansökningsportal i alla våra rekryteringar då den ger ett bra stöd till oss på HR och den rekryterande chefen. Att den är enkel att använda, att det verkligen underlättar vår rekryteringsprocess samt ger en effektiv och säker hantering av våra kandidaters ansökningar, är bara några av de saker vi uppskattar. Att kunna filtrera utifrån olika kriterier och enkelt publicera annonser i våra sociala kanaler är andra smidiga funktioner. Helt enkelt en bra produkt som underlättar vårt arbete!”

Göran Olsson

HR Chef, Kopparstaden AB

Säg hej!

Ni når oss enklast via telefon 0243-645 73 eller
e-post hej@ansokningsportal.se

Ni kan också skicka meddelande till oss via vårt

eller

Vår Youtube-kanal

Vår LinkedIn

Vår Facebook profil

GDPR

Plattformen

Nyheter & Inspiration

Nytt i portalen

Boka demo

Kontakta oss

Bygg ditt drömteam

Kompetensbaserad rekrytering

Moderna arbetskraften

Inspiration

Lite av allt