Rekryteringsverktyg pris?

 

Att hitta de bästa rekryteringsverktyget & till rätt pris är ett måste för att hitta rätt kandidater och effektivisera rekryteringsprocessen.

Vill du veta mer om rekryteringsverktyg & pris?

Kontakta oss för en demo & rekryteringsverktyg pris

Effektivisera din rekryteringsprocess

Med detta intuitiva system kan arbetsgivare skapa platsannonser och hantera rekryteringsprocessen från början till slut.

Fördelar med ett bra rekryteringssytem

Att rekrytera den perfekta kandidaten för din organisation kan vara en svår, tidskrävande och dyr process. Det är därför som rekryteringsverktyg är en ovärderlig tillgång i rekryteringsprocessen. Rekryteringsverktyg hjälper till att effektivisera hela rekryteringsprocessen, från att hitta och granska potentiella kandidater till att ta emot nyanställd personal. Verktygen hjälper inte bara till att spara tid och pengar, utan ger också ovärderliga insikter om kandidaternas färdigheter och erfarenheter, vilket kan hjälpa till att fatta bättre beslut om vilken kandidat som ska anställas.

 

Rekryteringsverktyg ger många fördelar som gör dem idealiska för alla organisationer som vill effektivisera sin anställningsprocess. Några av de viktigaste fördelarna är: automatiserade platsannonser, spårningssystem för sökande, automatiserade referenskontroller och rapporter, anpassade intervjufrågor, hantering av CV, bakgrundskontroller, prediktiva analyser som bedömer om kandidaten passar in på tjänster och/eller organisationer samt automatiska meddelanden när nya sökande söker eller när nya tjänster blir lediga.

 

Med alla dessa fördelar är det inte konstigt att fler organisationer använder sig av rekryteringsverktyg för att förenkla rekryteringsprocessen. Dessa kraftfulla verktyg gör det möjligt för rekryterare att snabbt hitta kvalificerade kandidater utan att behöva spendera timmar med att manuellt sortera bland CV:n och ansökningar. De gör det också möjligt för arbetsgivare att enkelt spåra de sökande under hela anställningsprocessen samtidigt som de får tillgång till viktig information om varje kandidat, t.ex. färdigheter, arbetshistorik, referenser och mycket mer – allt levererat i realtid!

 

Rekryteringsverktygen erbjuder en anmärkningsvärd bekvämlighet för såväl rekryterare som arbetsgivare genom att de erbjuder ett effektivt sätt att snabbt hitta talanger av hög kvalitet. Med funktioner som automatiserade platsannonser, system för att spåra sökande och prediktiva analyser till hands är det lätt att förstå varför företag vänder sig till rekryteringsverktyg för att få hjälp med sina rekryteringsinsatser!

Ett enkelt rekryteringsverktyg och en helhetslösning

 

Med Användningsportals rekryteringsverktyg kan du enkelt skapa, annonsera och hantera jobbannonser, samla in ansökningar, boka intervjuer och följa upp processen.

 

 

 

 

 

 

Ett enkelt rekryteringsverktyg med smarta funktioner och smart design

bästa rekryteringsverktyget

Enkel hantering.

Hög säkerhet.

Med Användningsportals rekryteringverktyg kan du enkelt skapa, annonsera och hantera jobbannonser, samla in ansökningar, boka intervjuer och följa upp processen.

Varför välja Ansökningsportal

 

Smarta funktioner

Portalen är fylld med massor av smarta funktioner som ska göra ditt arbete både smidigare och roligare.

Hantera allt själv

Självklart kan du sköta allting själv vad gäller bilder och information på både din egna ”sida” och i annonserna. Det är både enkelt att ladda upp och ha bra översikt över bilderna.

Kompetenser

I vårt system kan Ni välja önskade kompetenser för den utannonserade tjänsten och därefter få hjälp med förslag på kompetensbaserade intervjufrågor som tas fram automatiskt.

E-postmallar

Du kan skapa dina egna mallar till både det automatiska “Tack för din ansökan”-mailet samt olika mallar per status, på de olika annonstyperna.

Vad gör vi?

Vi är dedikerade till att omdefiniera och förenkla rekryteringsprocessen. Genom att använda modern teknologi och strategisk innovation skapar vi skräddarsydda lösningar som accelererar talangjakten och automatiserar rutinuppgifter och formar framtidens arbetskraft.

k

Centrerade ansökningar

Lätt för både kandidater och administratörer att använda

Sök & filtrera

Hantera stora mängder information med enkla funktioner

Förvaring & säkerhetskopiering

Få säker åtkomst till information med enkla funktioner

Flera användare

Inkludera dina kollegor i processen med personliga användarkonton

Alla enheter

Ta emot och sortera ansökningar på alla enheter via webbläsaren

Hög säkerhet

Kryptering och GDPR-anpassad hantering av personuppgifter

Användarvänligt och tidsbesparande

Rekryteringsverktyg pris? Ansökningsportal erbjuder heltäckande och det bästa rekryteringsverktyget som är användarvänligt och tidsbesparande. Det ger dig möjlighet att söka efter de bästa kandidaterna bland tusentals ansökningar. Du kan även spara tid genom att automatisera vissa delar av processen, såsom att skicka ut inbjudningar till intervjuer eller meddelanden till kandidater som har ansökt om jobbet.

Du kan prova Ansökningsportals rekryteringverktyg gratis här! På deras hemsida hittar du mer information om hur du använder verktyget för att få det bästa resultatet från din rekryteringsprocess.

Om du letar efter ett heltäckande rekryteringsverktyg som är användarvänligt och tidsbesparande, se då inte längre än Ansökningsportal!

Att rekrytera rätt talanger är viktigt för alla företags framgång, och rekryteringsverktyg kan vara ett bra sätt att effektivisera processen. Med vårt verktyg kan arbetsgivare snabbt hitta och anställa den bästa kandidaten.

Ansökningsportal gör rekryteringsprocessen enkel. Vårt intuitiva användargränssnitt gör det möjligt för arbetsgivare att söka efter kandidater baserat på deras kriterier, inklusive utbildning, arbetslivserfarenhet och plats. Arbetsgivare kan också filtrera kandidater efter språkkunskaper eller önskad jobbtitel. Rekryteringsverktygen gör det dessutom möjligt för arbetsgivare att spåra de sökande med en instrumentpanel online som visar alla ansökningar enligt status (accepterad/avslagen).

Ansökningsportals verktyg hjälper också arbetsgivarna att begränsa sitt sökande efter idealiska kandidater ytterligare genom att ge användbara insikter om arbetsmarknaden, t.ex. lönetrender, som de kan använda i förhandlingar vid anställningserbjudanden. Dessutom ger vårt rekryteringsverktyg rekryterare tillgång till ett nätverk av branschexperter som kan hjälpa dem att identifiera potentiella talanger på hög nivå inom sitt intresseområde.

Med vårt tjänst får arbetsgivare ett omfattande stöd under hela rekryteringsprocessen – från första sökning till anställning och introduktion av nya medarbetare. Från att filtrera bort okvalificerade sökande till att effektivisera kommunikationen mellan dig och potentiella anställda gör det bästa rekryteringsverktyget det enklare än någonsin tidigare att hitta ditt drömteam! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss här! Följ oss gärna på socialamedier.

Säg hej!

Ni når oss enklast via telefon 0243-645 73 eller
e-post hej@ansokningsportal.se

Ni kan också skicka meddelande till oss via vårt

eller

Vår Youtube-kanal

Vår LinkedIn

Vår Facebook profil

GDPR

Plattformen

Nyheter & Inspiration

Nytt i portalen

Boka demo

Kontakta oss

Bygg ditt drömteam

Kompetensbaserad rekrytering

Moderna arbetskraften

Inspiration

Lite av allt