Prova på

Missa inte chansen att prova vår innovativa tjänst. Vår tjänst är utformad för att revolutionera din verksamhetsdrift, från att effektivisera processer till att öka produktiviteten. Med den senaste teknologin och ett användarvänligt gränssnitt kan du utnyttja alla funktioner och fördelar som vår tjänst erbjuder.

Vi förstår att det kan vara svårt att prova nya saker, vilket är varför vi ger dig möjlighet att testa vår tjänst utan risk. Oavsett om du är en liten företagare eller en stor koncern, är vår tjänst anpassad efter behoven hos alla organisationer.

Ta det första steget mot att uppnå dina verksamhetsmål genom att prova tjänsten redan idag! Med inga långsiktiga åtaganden och inga dolda kostnader kan du uppleva tjänstens fulla potential utan några förpliktelser.

Kontakta oss!

Om och men?
För att vi skall kunna hantera era ansökningar i enlighet med GDPR krävs att vi har ett signerat tjänsteavtal och PUB-avtal (personuppgiftsbiträde) som reglerar våra åtaganden och skyldigheter.

När tjänsteavtalet och PUB-avtalet undertecknats (Kan göras med Mobilt BankID) skickar vi även en faktura med 30 dagars betaltid. Under dessa 30 dagar har du full rätt att säga upp avtalet, och vi makulera då även din faktura.