Om ansökningsportal

Vår resa.

Vår vision.

Det hela startade för över 20 år sedan, där vi skapade en väldigt simpel portal för att smidigare sköta rekrytering. Den kände vi i nutid att vi behövde bygga vidare på. I januari 2023 lanserade vi vår nya Ansökningsportal och nu med många fler funktioner och ett helt nytt gränssnitt!

Ansökningsportal erbjuder en heltäckande rekryteringsplattform som är användarvänlig och tidsbesparande. Den ger dig möjlighet att söka efter de bästa kandidaterna bland tusentals ansökningar. Du kan även spara tid genom att automatisera vissa delar av processen, såsom att skicka ut inbjudningar till intervjuer eller meddelanden till kandidater som har ansökt om jobbet.

Vi kan prata länge och mycket om portalen, men det enklaste är att du helt enkelt bara testar vårat rekryteringsverktyg.

Smakprov från portalen

Annonsöversikt

Med vår design har du en enkel överblick på alla dina annonser samt när annonserna öppnar, sista ansökningsdag samt en tydlig markering på om dom är öppna eller stängda. Även information om hur många ansökande det kommit in och hur många av dom som är obehandlade.

Kompetenser

Kompetensbaserad rekrytering baseras på fakta och kompetenser. Det betyder att man utgår från de kompetenser som behövs för att arbetsuppgifterna ska kunna utföras på bästa sätt och för att den rekryterade medarbetaren ska trivas i sin framtida roll. Syftet är att få fram den kandidat som är bäst lämpad utan att ta hänsyn till religion, ålder, kön eller annat som inte har med kompetens att göra. I vårt system kan Ni välja önskade kompetenser för den utannonserade tjänsten och därefter få hjälp med förslag på kompetensbaserade intervjufrågor som tas fram automatiskt.

Filtrera på meriter

Filtrering är självklart, men att kunna filtrera alla ansökande utifrån de olika meriter ni väljer att lägga in i ansökan – Det är oslagbart! Där man då får en grön eller röd prick under Detaljer beroende på om man klickat i meriten eller ej. Under Detaljer hamnar även info om körkort. Där du kan välja att i annonsen fråga specifikt om man har körkort för manuella bilar eller enbart automat. Samt fråga om man har tillgång till egen bil.

Hantera annonsbilder

Självklart kan du sköta allting själv vad gäller bilder och information på både din egna ”sida” och i annonserna. Det är både enkelt att ladda upp och ha bra översikt över bilderna.

E-postmallar

Det ska självklart vara enkelt att hantera många ansökande. En av grejerna som vi erbjuder är att snabbt och smidigt skapa egna e-postmallar, både för det första mailet som skickas ut – “Tack för din ansökan” och olika mallar för de olika intressenivåerna, som är för olika massutskick ni kan tänkas vilja göra.

Nyhetsflöde

Vi har även valt att skapa ett nyhetsflöde, där vi löpande kan hålla er uppdaterade med förändringar eller nya saker som dyker upp på portalen.

Säg hej!

Ni når oss enklast via telefon 0243-645 73 eller
e-post hej@ansokningsportal.se

Ni kan också skicka meddelande till oss via vårt

eller

Vår Youtube-kanal

Vår LinkedIn

Vår Facebook profil

GDPR

Plattformen

Nyheter & Inspiration

Nytt i portalen

Boka demo

Kontakta oss

Bygg ditt drömteam

Kompetensbaserad rekrytering

Moderna arbetskraften

Inspiration

Lite av allt